De mensen achter accountnet

Als u zaken doet met Accountnet, heeft u meestal te maken met onze receptioniste Claudia Weppelink of onze Servicemedewerkster Debby Grabijn met haar assistente (sinds 1 juli) Charissa van Egdom.

Maar er staan meer mensen achter Accountnet, die er voor zorgen dat uw fiscale en financiële belangen perfect worden behartigd.

Vaak ziet u hen niet en werken zij op de achtergrond, terwijl u alleen contact heeft met uw contactpersoon.

Uw belastingaangifte of financieel advies bijvoorbeeld, wordt door meer mensen bekeken dan u denkt.

Ten eerste doen wij dat om een goede kwaliteit te garanderen, zodat de ene persoon door de andere wordt gecontroleerd.

Ten tweede kan één persoon niet overal even goed in zijn en gebruiken wij de specifieke deskundigheid van die andere persoon om onze kwaliteit naar u toe te optimaliseren.

Zo worden alle belastingwerkzaamheden en aangiftes voor residenten en niet-residenten voorbereid door de Service afdeling, waarna de afdeling belastingen (Francisco Javier Rodriguez Peña), deze verwerkt in een rapportvorm, welke weer als basis dient voor de uiteindelijke digitale aangifte, die door Nuvia Coloma Sánchez wordt gedaan.

Bij twijfel consulteren wij intern onze managing Partner (Angelique Boulonois), die via haar lidmaatschap bij de grootste vakvereniging voor belastingadviseurs contacten heeft met de beste fiscale specialisten van Spanje.

Voor de vakkennis op Nederlands fiscaal gebied steunen wij op de ervaring als belastingadviseur in Nederland van Martin Boulonois.

Naast een afdeling voor bedrijven waar boekhoud- en accountantsdiensten onder leiding van Mayte Santander Pardo (met als assistente Elisabeta Claudia Valean) worden geleverd is onze afdeling voor particulieren, waar alle Gestor diensten (NIE nummers, belastingaangiften, Testamenten, Auto-invoer, vergunningen, etc.) worden geleverd en uitgebreide diensten worden gegeven op fiscaal, financieel en juridisch gebied, een belangrijke factor binnen Accountnet.

Belangrijk is ook onze Laboral afdeling, waar personeels- en salarisadministratie diensten worden geleverd door Laura Garcia Beltra en Nuvia Coloma Sánchez .

Vergeten we bijna een zeer belangrijke medewerkster te noemen, namelijk Claudia Oudenaar, die verantwoordelijk is voor de steeds verder gaande automatisering van onze administratie en onze diensten aan u.

Last but not least noemen wij Renée Kruit, die al meer dan 40 jaar verantwoordelijk is voor onze eigen financiële (sterke) situatie.

Belangrijk voor u is het om te weten, dat er ook een aantal zware externe specialisten achter Accountnet staan om er voor te zorgen dat u een optimale service krijgt.

 

Een vraag stellen of meer informatie ?   Klik hier !